Her finder du oplevelserne

Kulturhistorisk værtshusevent

Besøg Svendborgs Værtshuse

Denne spændende, meget underholdende og anderledes oplevelse har følgende program:

 

Slideshow på jeres hotel/konferencested om værtshusliv, afholdsbevægelse og druk gennem tiderne ved etnolog og turismeiværksætter Karen Elberg

I grupper går I ud i byen og fordeler jer på nogle af værtshusene. Værtshusene ved I kommer og byder jer velkommen. Grupperne cirkulerer mellem værtshusene, og ender på Børsen, hvor I får den fantastiske fortælling om hvordan Launy Lindahl har skabt kult omkring den gamle danske Balling og Baes-film Martha. Blandt andet får I en rekonstruktion af skibets messe at se - den berømte "Marthastue".

 

Turen rummer også en Værtshusquizz - med præmie!!

 

Her følger en anbefaling fra virksomheden Xerox, hvor 115 medarbejdere deltog i Kulturhistorisk værtshusevent: Annette Toustrup, direktionssekretær i Xerox, skriver:

 

"Hej Karen – endnu en gang tak for sidst. Det var suverænt! Jeg har lige ligget underdrejet et par uger, derfor hører du først fra mig nu.

Værtshusturen gik rent ind hos deltagerne, og der er ingen tvivl om, at aftenens succes på ingen måde blev mindre af, at folk til middagen allerede var i super humør og var blevet rystet godt sammen på turen – på en hel anden måde, end de kunne være blevet ved en almindelig teambuilding. Alkohol GØR altså underværker. Der var MEGET snak om værtshuse resten af aftenen, hvem havde oplevet det ene og det andet, jo det var den perfekte isbryder. Ham der fortalte om Martha fik mange begejstrede ord med på vejen. Det gjorde bestemt ingen ting, at folk ikke havde været på de samme værtshuse, tvært imod, det gav dem bare endnu mere at tale om. Dit oplæg var også rigtigt godt."

 

Svendborg, Sydfyn

Kulturhistorisk værtshusevent
Rejsetips - Svendborg emmer af søfarts- og værftshistorie og Mærsk startede i byen
Meet the locals: Karen Elberg

Info om oplevelsen

Oplev Svendborgs værtshuse