Her finder du oplevelserne

KarenElberg6 600px 400px

Karen Elberg

 

Meet the Locals er en netværks-turismeforretning, der er startet af etnolog, ph.d. Karen Elberg fra Svendborg i 2012. Hun er lokal byguide i Svendborg og har arrangeret mange succesfulde events og oplevelser på Sydfyn, på Langeland og i Odense, både for lokale, men også for udefrakommende gæster, grupper og firmaer.
Der er en Meet the Locals-samarbejdspartnere i Trekantområdet, i København, I Midtjylland, ved den den vestlige del af Limfjorden (Fjaltring), men der er plads til mange flere. Christianshavn og Valby er dog reserveret.


Vi trækker på samme hammel, inspirerer hinanden, hjælper hinanden og gør sammen Meet the Locals til en succes.
For at være med, skal man være selvstændig med eget CVR-nummer (man kan dog godt have lønarbejde ved siden af), man er interesseret i at arrangere ture, finde lokale fortællere, arrangere oplevelser og i selv at guide rundt i sit lokalområde.
Man får støtte til opstart, hjælp til markedsføringen og adgang til at få sine oplevelser på MeettheLocals.dk, hvor der er en elektronisk betalingsløsning, man som samarbejdspartner også får glæde af.

Vil du høre nærmere om vilkårene for at blive samarbejdspartner, så kontakt indehaver Karen Elberg på 61 60 11 03 eller send en mail på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Do you want to start Meet the Locals in Sweden or Norway? Let's hear from you! Just send an email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.