Her finder du oplevelserne

Sejltur i Sydhavnen og gennem Slusen

En unik sejloplevelse i det gamle Sydhavnen, hvor vi sejler gennem slusen til Fiskerihavnen, Rotteøen og Kalveboderne

På denne 4-timers tur, hvor vi sejler i en overdækket el-båd, byder vi på et indblik i de kontrastfyldte områder syd for Langebro set fra vandsiden.

 

Vi starter med en tur rundt i Sydhavnen og nærmer os hurtigt de omdiskuterede byggerier på Kalvebod Brygge, som er hjulpet godt på vej af den nye solpromenade, som breder sig ud i vandet. Vi fortsætter langs Islands Brygge, hvor vi hører om industriens indtog og tilbagetog, og hvor vi med egne øjne kan se de moderne bygninger skyde op ved siden af Klondyke-området ved Nokken. 

 

Turen fortsætter til slusen, hvor flere kreative virksomheder er poppet op de sidste par år, og vi sejler gennem slusen til den gamle Fiskerihavn. Inden vi fortsætter længere ud til Kalveboderne, hvor surferne holder til, tager vi lidt frokost i et af bådelaugene. Som alternativ kan man vælge en lækker picnic på Tippen, som er et smukt rekreativt område beliggende lige ned til vandet. Efter frokosten runder vi Kalveboderne og vender så småt næsen tilbage til Sydhavnen, hvor vi sejler forbi Teglholmen. Inden vi slutter af, besøger vi én af de mange husbåde som ligger i området.

 

Der er plads til max. 8 gæster i båden og prisen er beregnet ud fra 8 deltagere. 

Sydhavnen, København

Sejltur i Sydhavnen og gennem Slusen
Rejsetips - Man kan også se havnen fra vandsiden med kajak, motorbåd eller sejlbåde - der er flere steder hvor man selv kan leje både.
Meet the locals: Henriette og Britt

Info om oplevelsen

Sejltur i Sydhavnen og gennem Slusen