Vælg oplevelse

Type af oplevelse
Tema
Gruppestørrelse

Where do you want to go?

logo

Med Meet the Locals får du som gæst en rejseguide til sjove og autentiske oplevelser i Danmark. Meet the Locals vil gerne dække

alle hjørner af Danmark. Kontakt os hvis du vil være vært eller samarbejdspartner.

Pieper

Besøg to private haver

Joanna og Jesper deler ud af deres erfaringer.

På denne tur besøger I Joannas have i Fredericia med flere rum og niveau og Jespers japanske villahave i Kolding. Havene er et besøg værd på alle årstider. Nyd en lækker frokost undervejs.

 

Have med flere rum og niveau

Joannas have er arkitekttegnet til at være kørestolsegnet, med bl.a. flisegange og højbede, i et mix af forskellige materialer. Haven er på 700 m2 og er både nytte og pyntehave. Joanna har skabt sin oase med bl.a. hortensia, roser, buske, særlige træer, stauder og klatreplanter. Den nærtliggende strand har inspireret og leveret materialer af forskellige slags til haven. Nyd en kop kaffe på en af de smukke sidde og hvilepladser.

 

Den japanske villahave

Haven er på 1000m2 med en skråning mod sydøst. Haven er japansk/kinesisk inspireret med 80.000 liter vand i flere søer med koi karper, vandfald, store sten og stenskulpturer. Hør Jespers spændende fortællinger om sine mange rejser til østen. Jesper er også plantesamler af 400 heksekoste, 50 Itho/træpæoner, alpine planter, ahorn, cornus rhododendron og en stor samling bonsai.

 

Prisen er inkl. moms og ekskl. bus.

, Sydøstjylland

Besøg to private haver
Rejsetips -
Meet the locals:

Info om oplevelsen

Inspiration til havefolk