Vælg oplevelse

Type af oplevelse
Tema
Gruppestørrelse

Where do you want to go?

logo

Med Meet the Locals får du som gæst en rejseguide til sjove og autentiske oplevelser i Danmark. Meet the Locals vil gerne dække

alle hjørner af Danmark. Kontakt os hvis du vil være vært eller samarbejdspartner.

Pieper

En personlig fortælling om Fredericia Vold

Eriks fortælling om voldens historie

Jeres guide Erik er født og opvokset omkring volden i Fredericia og vil gerne dele sin og voldens historie med jer. Fæstningen blev grundlagt i 1650 og danner den dag i stadig en smuk ramme om den ældste del af Fredericia.

 

Den velbevarede vold fungerer som en bypark med mulighed for gåture og naturoplevelser. Samtidig er det stadig en håndgribelig del af historien med kanoner og bastioner.

 

Erik tager jer med rundt på en hyggelig gåtur på volden, hvor han legede med sine venner da han var dreng. Der venter jer en historisk oplevelse om voldens betydning for Fredericia, som kulminerede i udfaldet fra 1849. Samtidig er det også en personlig fortælling om Eriks opvækst og liv i Fredericia.

 

Prisen er inklusive moms. Kan også arrangeres inkl. frokost, kaffe og kage for grupper. Kan med fordel kombineres med andre ture, f.eks.

et besøg på Gammelby Mølle, se Først til Mølle: http://www.meetthelocals.dk/busselskaber/44-forst-til-molle.html

eller Livet i Danmark: http://www.meetthelocals.dk/ture-med-guide/58-livet-i-danmark.html

 

Fredericia, Sydøstjylland

En personlig fortælling om Fredericia Vold
Rejsetips - Fredericia er omgivet af smuk natur og med sin placering ved Lillebælt er Fredericia et godt udgangspunkt for oplevelser ved eller på vandet. Der er rig mulighed for fiskeri, dykning og sejladser.
Meet the locals: Verena Obertopp Knudsen

Info om oplevelsen

Fredericia Vold - Eriks legeplads