Vælg oplevelse

Type af oplevelse
Tema
Gruppestørrelse

Where do you want to go?

logo

Med Meet the Locals får du som gæst en rejseguide til sjove og autentiske oplevelser i Danmark. Meet the Locals vil gerne dække

alle hjørner af Danmark. Kontakt os hvis du vil være vært eller samarbejdspartner.

Pieper

Mountainbiking i Middelfart

Oplev naturen på mountainbike i Middelfart og Fredericia

Her har I mulighed for en aktiv ferieoplevelse i den storslåede natur omkring Lillebælt. Jeres vært hedder Laurent og han er en meget erfaren mountainbiker. Han er medlem i den lokale motionscykelklub og kender området omkring Fredericia og Middelfart særdeles godt. 

 

Laurent er oprindeligt fra Frankrig og taler udover dansk og fransk, også engelsk. Han elsker naturen omkring Lillebælt og vil gerne vise jer de smukkeste steder og de bedste tracks.

 

Turen er egnet for både nybegyndere og øvede, da den kan tilpasses efter jeres ønsker. Er I f.eks. en familie med børn der aldrig har prøvet at køre på mountainbike, vil Laurent give jer en kort introduktion om teknikker, gearskift og vægtfordeling. Herefter vil han finde en rute hvor I kan afprøve teknikkerne og hvor I samtidig kan nyde naturen.

 

Er I en øvet gruppe, vil Laurent tilpasse sværhedsgraden efter jeres ønsker. Der er rig mulighed for små bakker, samt tekniske udfordringer på singletracks. Laurent kender både de officielle spor på hhv. 4,2 og 7,2 km i Hannerup Skov og de uofficielle f.eks. på Hindsgavl halvøen. Turen kan også udvides med en ekstra time for 75 kroner pr. person. 

 

Praktiske oplysninger:

 

Cykelhjelm er en forudsætning - vi kan evt. være behjælpelig med at skaffe en.

Det anbefales at tage tætsiddende trainingsbukser, samt kondisko på.

Mountainbikes kan lejes via vores samarbejdspartner - spørg til prisen.

 

Tidspunkter aftales individuelt, så kontakt Verena for booking. Tlf.: 2812 0222 eller verena@meetthelocals.dk

 

 

Fredericia, Sydøstjylland

Mountainbiking i Middelfart
Rejsetips - Fredericia er omgivet af smuk natur og med sin placering ved Lillebælt er Fredericia et godt udgangspunkt for oplevelser ved eller på vandet. Der er rig mulighed for fiskeri, dykning og sejladser.
Meet the locals: Verena Obertopp Knudsen

Info om oplevelsen

En guidet tour til nybegynder eller øvede